Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε βίντεο Timelapse

11 Aug, 2022Βίντεο Timelapse

Το νέο βίντεο του Δήμου Αγίου Νικολάου δημοσιεύτηκε χθες και νιώθουμε ευτυχείς που βάλαμε ένα λιθαράκι να αναδειχτούν λίγα από τα πολλά  μέρη αυτού του πανέμορφου τόπου με ένα όμως διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας για καμβά αυτά που η φύση μας προσφέρει και που μερικές φορές δεν τα προσέχουμε, γιατί η φύση τα συνθέτει αργά αργά, και το μάτι μας δεν έχει συνηθίσει να τα παρατηρεί!

Το βίντεο αυτό λοιπόν έχει γίνει με την τεχνική του “timelapse” ή αλλιώς της γρήγορης παρέλευσης του χρόνου όπως λέγεται στα Ελληνικά. Μια τεχνική πολύ αργή, επίπονη και χρονοβόρα, μιας και για να δημιουργηθεί μία και μόνο σκηνή από τις 42 που περιλαμβάνει το βίντεο, χρειάζονται πολλές ώρες, για να μην πούμε μέρες, προετοιμασίας, 1-5 ώρες λήψης και 3 με 4 εικοσιτετράωρα επεξεργασίας!

 

Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν των 6 συνολικά λεπτών μεταφράζεται σε 60000 φωτογραφίες, 2.5 ΤΒ συνολικό χώρο στον σκληρό δίσκο, και 7 μήνες συνολικής δουλειάς. Το αποτέλεσμα όμως μας αποζημιώνει και έχουμε την χαρά πως δημιουργήσαμε  -εγώ και ο γιος μου- κάτι προς το παρών μοναδικό γι’αυτόν τον τόπο.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο μεταδόθηκε για πρώτη φορά σε διαλείματα της ζωντανής μετάδοσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Beach-Volley με αποτέλεσμα να το δουν συνολικά περίπου 7000 θεατές που παρακολουθούσαν τις τρείς μέρες ζωντανά τους αγώνες!

Απολαύστε το αν το αντέχει η οθόνη σας, ο υπολογιστής σας και η σύνδεση του διαδικτύου σας στα 6Κ -που είναι η πραγματική του ανάλυση- αλλιώς ρυθμίστε την ανάλυση που αντέχει το σύστημά σας!

Τοποθεσίες

Φωτογραφίες

Gigabyte

Μέρες Εργασίας

Δείτε που βρίσκεται κάθε τοποθεσία

Όρμος Καθολικό

Ελούντα Ανατολή

Παραλία Άμμος

Μαρίνα Αγίου Νικολάου

Παραλία Αλμυρός

Ελούντα Αλυκές

Ελούντα Κανάλι

Ελούντα Αλυκές Εναέρια

Σπιναλόνγκα

Λίμνη Βουλισμένη Παρκάκι

Ελούντα Ανατολή

Παναγία Κερά Είσοδος

Παναγία Κερά Ανατολικά

Μεγάλη Παναγία Νεάπολη

Ανεμόμυλος Λατσίδα

Σίσι Κανάλι

Σίσι Λιμάνι

Λίμνη Βουλισμένη Βατήρες

Λίμνη Βουλισμένη Καρνάγιο

Παραλία Αμμούδι

Ευρώπη

Άγιοι Πάντες

Κρήτη Γη Ενάλια Νο.1

Κρήτη Γη Ενάλια

Λιμάνι Αγίου Νικολάου

Άγιος Νικόλαος Εναέρια

Λατώ Εναέρια

Λατώ από Σκαλοπάτια

Λατώ

Σπήλαιο Μιλάτου Εσωτερικά

Σπήλαιο Μιλάτου Εξωτερικά

Καθαρό Εναέρια Νο.1

Καθαρό Εναέρια Νο.2

Καθαρό

Καθαρό Γαλαξίας

Παραλία Κιτροπλατεία

Γέφυρα

Άγιοι Πάντες Εναέρια


Δείτε το στην κορυφαία ποιότητα των 6Κ!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

0 Comments

Translate »