Μπάσκετ Άγ.Νικόλαος Europlan-Ηρόδοτος 75-32

Ο Άγιος Νικόλαος Europlan επικράτησε άνετα του Ηροδότου με 75-32 σε έναν αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 20/3/2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου.

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κριτσά

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στην Κριτσά Λασιθίου όπως την αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον Άγιο Νικόλαο

Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης όπως την αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Koutselakis Studio!

Μπάσκετ Άγιος Νικόλαος-Ο.Α.Χ. 67-52

Νίκη τετράδας στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ Ανδρών πέτυχε ο Άγιος Νικόλαος Europlan με 67-52 απέναντι στον ΟΑ Χανίων στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Νικολάου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Γάμος

Η μέρα του γάμου σας είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας. Είναι μια μέρα γεμάτη αγάπη, χαρά και συγκινήσεις, και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα θυμάστε κάθε λεπτό για τα επόμενα χρόνια.

Αναστάσης

Η βάπτιση αποτελεί ένα από τα επτά μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας και σηματοδοτεί την ένταξη του βαπτιζομένου στο σώμα της Εκκλησίας.

Η Βάφτιση

Ως φωτογράφος βαπτίσεων, έχω την τιμή να καταγράφω μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας οικογένειας. Κάθε βάπτιση είναι μοναδική, γεμάτη με συγκινήσεις, χαρά και αγάπη. Στόχος μου είναι να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές με τρόπο αυθεντικό και διαχρονικό, δημιουργώντας εικόνες που θα φέρνουν δάκρυα χαράς στα μάτια σας για χρόνια.

Περιφορά των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπου στο Καλό Χωριό

Με κάθε λαμπρότητα το Καλό Χωριό τίμησε τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο τον Ιερομάρτυρα όπου εορτάζει ο φερώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός του χωριού.

Μπάσκετ Άγιος Νικόλαος-Άσκηση 80-64 Νο.2

Η φωτογράφηση στα σπορ είναι ένα απαιτητικό είδος φωτογράφησης που απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση και καλλιτεχνική ματιά.

Μπάσκετ Άγιος Νικόλαος-Άσκηση 80-64

Η φωτογράφηση στα σπορ είναι ένα απαιτητικό είδος φωτογράφησης που απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση και καλλιτεχνική ματιά.

Translate »