“Μέλπομε σε θάλασσα με χορό και με τραγούδι”

15 Jun, 2023Αφιέρωμα, Επετειακές Εκδηλώσεις

Μια παράσταση με ιδιαίτερο χρώμα, υπέροχη μουσική και χορό, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του γλυπτού της Αρπαγής της Ευρώπης με τίτλο “Μέλπομε σε θάλασσα με χορό και με τραγούδι”.

Μια παράσταση ύμνος στη θάλασσα έτσι όπως την έχουν τραγουδήσει οι Έλληνες από την εποχή του Ομήρου, μέσα από ένα ιδιαίτερο  μουσικοχορευτικό ταξίδι στο Αιγαίο με άξονα τις θαλάσσιες διαδρομές που ενώνουν τα νησιά του.

Το ΛτΕ Αγ. Νικολάου τόλμησε για άλλη μια φορά να μεταδώσει  σε ζωντανή σύνδεση την παράσταση, [live streaming] από το κανάλι του Λυκείου  στο YouTube και στο Facebook. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και κυρίως την Πρόεδρο του Λυκείου κ.Παρούλα Κουτσάκη για την άψογη συνεργασία.

 Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του ΛτΕ Αγίου Νικολάου κα Παρούλα Κουτσάκη, η οποία ήταν και η αφηγήτρια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Συντελεστές της εκδήλωσης:

Μουσικοί :  Παπατζανής Γιάννης  Κρουστά και τραγούδι

Καρούσος Φάνης, Σαντούρι και τραγούδι

Μακάκης Κωστής,  Βιολί και τραγούδι

Σάκκουλας Παναγιώτης.  Λαγούτο

Πατρέλη Μάλαμα, τραγούδι

Διδασκαλία χορών: Μόσχου Δημήτρης &, Ράπτη Γωγώ – Χοροδιδάσκαλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Αγ. Νικολάου

Μουσική επιμέλεια: Παπατζανής Γιάννης

Συμμετείχαν οι ηθοποιοί: Ανδριγιαννάκης Νίκος και Κεφαλογιάννη Μικαέλα σε κείμενα Γιάννη Ζωγραφάκη

 Σκηνοθεσία:  Ζωγραφάκης Γιάννης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Θεοδοσίου Άγγελος, ΛτΕ Αγίου Νικολάου

Επιλογή και Επιμέλεια κειμένων: Παρούλα Κουτσάκη  Πρόεδρος ΛτΕ Αγ. Νικολάου

 

Το ΛτΕ Αγ. Νικολάου πρωτοτυπώντας ακόμα μια φορά μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση την παράσταση, [live streaming] από το κανάλι του Λυκείου  στο YouTube και στο Facebook. Ευχαριστεί γι’ αυτό, τους συνεργάτες μας, Παντελή & Αντώνη  Κουτσελάκη (Foto-Art Media Productions) και Νίκο Κοϊνάκη, για τον επαγγελματισμό τους, και την άψογη συνεργασία μας.

Δείτε το Βίντεο

Χόρεψαν οι: Απαλάκη Κατερίνα, Αργυρίου Αθηνά, Αφορδακού Ευαγγελία, Βιδάκης Μιχάλης, Διαλυνά Γεωργία, Κλαψινού Κωνσταντίνα, Κοκκίνη Πόπη, Κουμιανάκης Στέλιος, Κουναλάκης Χρήστος, Κουτουλάκης Δημήτρης, Κυριακοπούλου Δήμητρα, Λαθιωτάκη Σοφία, Λιανά Κρυσταλλένια, Λιανουδάκη Γιάννα, Μιχαηλίδου Άρτεμις ,Μόσχου Άγγελος, Μόσχου Δημήτρης, Ράπτη Γωγώ, Ράπτης Παναγιώτης, Σγουρού Τούλα, Σηφαντωνάκη Καλλιόπη, Τακάκης Παύλος, Τερζακοπούλου Μαρίλια, Τσαγκαράκης Μανώλης, Τσιριγώτη Μαρία, Τσούμα Φωτεινή, Χριστοδουλάκη Τώνια, Χριστοφάκη Εργίνα

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

0 Comments

Translate »